Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه جلسه بررسی روند آماده سازی پرونده ثبت جهانی دیوار بزرگ گرگان در استانداری با حضور محمد حسن طالبیان، معاون فرهنگی، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد.

در این جلسه، طالبیان گفت: طرح تله کابین منطقه علی آبادکتول نیاز به کار کارشناسی و هماهنگی با سایر دستگاه های اجرایی مرتبط دارد که این موضوع را در جلساتی پیگیری می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبیان ادامه داد: متاسفانه عدم توجه مشاورین شهرداری ها و سایر دستگاه های به الزامات میراث فرهنگی باعث بروز مشکلات می شود که باید به این موضوع توجه کامل داشته باشیم.

وی گفت: مشکلات تپه تاریخی بازگیر بررسی و با نگاه برطرف کردن مشکلات مردم قدم برخواهیم داشت.

طالبیان اضافه کرد: در خصوص بهره برداری از جنگل های هیرکانی دستورالعمل در حال تهیه است.

وی اظهارکرد: ثبت دیوار بزرگ گرگان یکی از اتفاقات فرهنگی و تاریخی مهم دنیا است که پرونده ثبت جهانی آن در فهرست موقت سازمان یونسکو قرار گرفته است.

طالبیان گفت: نقشه برداری به عنوان یکی از الزامات ثبت جهانی باید با همکاری و مشارکت استاندار انجام شود که اگر این موضوع اجرایی شود فرآیند ارسال پرونده به سازمان یونسکو نزدیک می شود.

وی بیان کرد: موزه بزرگ گلستان یکی از موزه های فاخر منطقه ای است که عملیات اجرایی آن شروع شده و حتماً باید استان نگاه ویژه ای به این پروژه داشته باشد.

نیازمند بسته جامع گردشگری هستیم

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی هم گفت: گلستان از اقلیم های مختلف برخوردار است که می تواند زمینه زمینه جذب گردشگر فراهم سازد.

غلامرضا منتظری افزود: پیشینه تاریخی و غنای فرهنگی در استان گلستان دارای اهمیت بالایی است که اگر به این موضوع توجه ویژه شود فصل جدیدی را در استان شاهد خواهیم بود.

وی بیان کرد: استان گلستان در حوزه گردشگری نیازمند بسته جامع و کامل است.

منتظری گفت: دیوار بزرگ گرگان فرصتی است که نباید از موضوع حفظ و احیا آن غافل شویم.

حفظ منابع طبیعی عاملی برای عدم توسعه گردشگری نشود

نماینده مردم علی آبدکتول در مجلس شورای اسلامی هم گفت: منابع طبیعی و محیط زیست دغدغه همه ما است و همه نیازمند آن هستیم ولی نباید این موضوع عاملی برای عدم توسعه صنعت گردشگری استان شود.

رحمت اله نوروزی افزود: استان گلستان با توجه به این همه ظرفیت تاریخی، متاسفانه موزه ای در خور شان ندارد.

گلستان پایلوت بهره برداری از جنگل های هیرکانی باشد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان هم گفت: ثبت جهانی دیوار بزرگ گرگان یکی از موضوعات مهم و محوری اداره کل میراث فرهنگی استان است.

احمد تجری افزود: فرآیند آماده سازی پرونده ثبت جهانی دیوار دفاعی گرگان آغاز شده است.

وی ادامه داد: نقشه برداری هوایی یکی از اقدامات و الزامات مهم تکمیل پرونده ثبت جهانی دیوار بزرگ گرگان است.

تجری بیان کرد: ظرفیت خوبی در پژوهشکده میراث فرهنگی وجود دارد که انتظار داریم کاوش های مشترک بین المللی با توجه به آثار تاریخی موجود در استان هر چه زودتر آغاز شود.

وی اضافه کرد: استان گلستان می تواند پایلوت طرح دستورالعمل بهره برداری از جنگل های هیرکانی باشد.

وی گفت: با کمک بخش خصوصی اقدامات بسیارمهمی در راستای احیا بناهای تاریخی و ارزشمند شهر تاریخی استرآباد صورت گرفته است.

قدرت اله عابدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان هم گفت: از محل مصوبات سفر ریاست جمهور به استان، برای پروژه موزه میراث روستایی قرق هفت میلیارد تومان و برای دیوار بزرگ گرگان هم پنج میلیارد تومان اختصاص یافته است.

کد خبر 5092316

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان میراث فرهنگی محمدحسن طالبیان دیوار تاریخی گرگان غلامرضا منتظری ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا بارش برف محدودیت های کرونایی شهرکرد سیلاب شهرستان کرج بارش باران روز دانشجو گرگان کرمانشاه دیوار بزرگ گرگان پرونده ثبت جهانی ثبت جهانی دیوار میراث فرهنگی استان گلستان هم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن محمدی ادیب  گفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای احیا و ساماندهی بنا‌های تاریخی استان با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری از طریق صندوق توسعه و احیای بنا‌های تاریخی، فراخوان مزایده یکی دیگر از بنا‌های تاریخی اردبیل توسط این صندوق منتشر شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: واگذاری خانه تاریخی آصف اردبیل از طریق فراخوان مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بنا‌های تاریخی منتشر شده از سوی صندوق توسعه و احیا انجام می‌شود و متقاضیان تا ۱۷ اردیبهشت ماه فرصت شرکت در این فراخوان را دارند.

او با اشاره به برنامه‌ریزی برای واگذاری سایر بنا‌های تاریخی استان، تاکید کرد: با توجه به اینکه واگذاری بنا‌های تاریخی به بخش خصوصی راه حلی مناسب برای مرمت و احیای این بنا‌ها است، در سال ۱۴۰۲ بهره‌برداری از ۴ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شد و امسال نیز سایر بنا‌ها به مرور در لیست واگذاری قرار می‌گیرند.

محمدی ادیب ادامه داد: علاقمندان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بنای تاریخی می‌توانند برای شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • اماکن تاریخی فارس در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) تعطیل است
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • اماکن تاریخی فارس در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) تعطیل است
  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق در ۱۵ امامزاده گلستان
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد